Matkat

Golf-matkoilla LÄHES 5000 vierasta

Olen järjestänyt Golf-matkoja yli neljä vuosikymmentä ja vieraita on ollut matkassa reilusti yli 4.000. Vuosikymmenten kokemus ja huippuluokan opetuksen pätevyys antavat matkaajalle paljon enemmän - silloin kun swing ja leppoisa seura on tärkein.

Tutustu matkoihin etusivun Bannereista tai ole yhteydessä ja järjestetään juuri sinun ryhmälle soveltuva matka.

Muokataan matkamme ryhmien toivomusten mukaan kaikkialle maailmaan.

klikkaa matkat


Kts etusivulta päivitetyt tilanne

Viikon pelimatkat vietetään Belekin golfparatiisissa, pelaten viitenä päivänä viikossa Antalya Golf Clubilla PGA Sultan & Pasha Course kentillä. Aamupäivisin on opetusta rangella ja lähipelialueilla, jolloin käydään läpi pelin kaikki osa-alueet. Iltapäivisin pelataan yhdessä. Viikko päättyy leikkimieliseen kilpailuun, yhteiseen illanviettoon päivällisen ja palkintojenjaon merkeissä.

Majoitus on viiden tähden Sirene Golf ranta-hotellissa, jossa on tilavat huoneet joko bungaloweissa tai päärakennuksessa. Hotellin laajalla alueella on monipuolisia palveluita, ohjattua toimintaa, sekä kylpyläosasto.REKA PARTASEN PELI- JA OPETUSVIIKKO TUNISIAN SOUSSEEN 15.11.2019

Viikon mittainen pelimatka vietetään Port El Kantaouissa, pelaten viitenä päivänä viikossa El Kantaoui Golf Clubin kentillä Panorama ja Sea Course. Aamupäivisin on opetusta rangella ja lähipelialueilla, jolloin käydään läpi pelin kaikki osa-alueet. Iltapäivisin pelataan yhdessä. Viikko päättyy leikkimieliseen kilpailuun, yhteiseen illanviettoon päivällisen ja palkintojenjaon merkeissä.

Majoitus on neljän tähden Marhaba Palace hotellissa, joka sijaitsee kävelymatkan päässä golfkentistä, sekä Port El Kantaouin satamasta.

HINTA: 999€/hlö

Lisämaksusta: 1-hengen huone 70€

Hintaan sisältyy:

  • lennot Helsinki-Monastir-Helsinki
  • lentokenttäkuljetukset
  • majoitus 2-hengen huoneessa all inclusive-paketilla
  • 5 kierrosta El Kantaouin kentillä Panorama ja Sea Course
  • PGA Pro Reijo Partasen opetus ja muut palvelut
  • golfbägin kuljetus lennoilla
  • opaspalvelut

Hotelli Marhaba Palace ****+

Tilavat ja mukavasti sisustetut huoneet, joissa on laattalattia, puhelin, satelliittitelevisio, minibaari ja parveke (muutamia 1-hengen huoneita ilman parveketta). Osassa huoneita on langaton nettiyhteys. Kylpyhuone, jossa hiustenkuivaaja, amme/suihku ja wc. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.

Lennot: Nouvelair

  • pe 15.11. Helsinki-Monastir klo 22:20-00:35
  • pe 22.11. Monastir-Helsinki klo 15:00-21:20
  • lentoaikatauluissa saattaa olla pieniä muutoksia.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIETOJA:

Reijo Partanen 0400 499355 tai golfreka@gmail.com